24/06/2021

Even voorstellen: Willemieke Doornenbal, nieuwe geestelijk verzorger

Door beheerder

Hoi! Ik ben Willemieke Doornenbal, 40 jaar en woon in Kampen. Sinds 15 juni 2021 werkzaam als geestelijk verzorger bij Vanboeijen.

Ik ben sinds 2014 geestelijk verzorger en heb ervaring binnen de ouderenzorg en psychiatrie. Voordat ik de master geestelijke verzorging ging doen heb ik 4,5 jaar als woonbegeleider op een woning met verstandelijk gehandicapten gewerkt. Dat deed ik met plezier. Als zzp’er heb ik ook ervaring opgedaan met het begeleiden van mensen met niet-aangeboren hersenletsel, de spierziekte Duchenne, een stoornis in het autistisch spectrum en gedragsproblematiek.

Voor Vanboeijen werk ik 24 uur (in eerste instantie voor een half jaar). Ik volg Kees Stroop op en zal mijn hoofdlocatie in Meppel hebben. Alle woningen in Meppel en omgeving (dus ook Hoogeveen, Havelte, Steenwijk en Broekhuizen) vallen onder mijn hoede. Als ik in omgeving Meppel werk dan is mijn kantoor te vinden op de begane grond van Het Erf (oude kantoor van Kees). Daarnaast vervang ik Bram Riepma in zijn ziekteverlof en zal dan in Assen werken.

Naast het werk voor Vanboeijen, werk ik ook als geestelijk verzorger voor het Centrum van Levensvragen van Overijssel en Noord-Oost Flevoland. Ik begeleid daar mensen in de eerstelijnszorg, ofwel: thuissituatie. Omdat ik ook predikant ben, word ik ook wel eens gevraagd om gastvoorganger/gastspreker te zijn. Verder geniet ik van muziek luisteren en maken, ben ik graag buiten om te wandelen, te fietsen of hard te lopen, lees ik graag, spreek ik graag af met mijn vriend en doe ik leuke dingen met vrienden. Ik hou van knutselen, koken en lezen… en nog zoveel meer ?

Ik heb ontzettend veel zin om bij Vanboeijen te werken! Ik kom graag een keer kennismaken en trek aan de bel als er wat is! Mijn deur staat voor je open!